Bază sportivă nouă și stadion omologat UEFA, în Zalău

Astăzi, în sala Avram Iancu din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, conducerea instituției reprezentată de primarul Ionel Ciunt și de cei doi viceprimari, Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, alături de reprezentanții Direcției de Patrimoniu și Direcției Tehnice, au avut discuții finale cu antreprenorul care a câștigat licitația la obiectivul de investiții ”Construcții de baze sportive proiect Tip 1 – V2, încălzire cu gaz: ”Construire bază sportivă Tip 1, str Făgetului, nr 41, municipiul Zalău, județul Sălaj, investiție realizată prin Compania Națională de Investiții.
În cadrul întâlnirii s-au pus la punct ultimele detalii ale proiectului, iar constructorul a dat asigurări că după ce se va obține autorizația de construire în cel mult 9 luni, obiectivul de investiții va fi finalizat.
Această nouă bază sportivă va avea un teren de fotbal de dimensiuni mari, omologat UEFA, cu gazon sintetic, un teren cu dimensiunea de 40/20 din tartan, nocturnă, o parcare pentru două autocare și una pentru 55 de autoturism. În cadrul acestei baze sportive se va putea practica fotbal, volei și handbal.
Valoarea proiectului de investiții este de 5.616.403 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *