PNTCD Sălaj, partidul care continuă lupta pentru români 

Zeci de national-taranisti din tot judetul Salaj – consilieri locali, fosti candidati si presedinti de organizatii locale – au participat la sedinta Comitetului de Conducere Judetean PNTCD Salaj unde, printre altele, au hotarat in unanimitate sa continue lupta pentru apararea drepturile si libertatile cetatenilor, precum si pentru sectorul economic afectat de pandemie si de deciziile catastofrale ale guvernului actual. Intalnirea a avut loc la sediul central al partidului din Zalau, respectandu-se normele sanitare in vigoare.
Printre alte teme dezbatute au fost chestiuni ce tin de organizarea partidului in judet, inclusiv cu privire la mai activa implicare a tinerilor in viata publica.
De asemenea, discutii ample cu alesii si liderii locali s-au purtat si cu privire la identificarea problelor din comunitatile lor locale si gasirea de solutii la acestea. Tinerii national-taranisti salajeni au adus, in cadrul acestor discutii, un important aport la gasirea de solutii practice la problemele cu care diverse comunitati locale se confrunta.
Discutand despre efectul masurilor guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR, pozitia unanima a celor prezenti a fost ca acestea au destabilizat importante sectoare economice si sociale, afectand negativ sute de mii de afaceri si familii din Romania. Pentru aceste motive, PNTCD Salaj a hotarat sustinerea protestelor antiguvernamentale prin toate mijloacele legale existente la dispozitie.
Efectele negative asupra sectorului HORECA, ca urmare a masurilor iresponsabile ale guvernului actual, a fost o alta tema de discutie la aceasta intalnire.
„HORECA sustine economia Romaniei iar actualul guvern, in loc sa sprijine acest sector fundamental care ofera sute de mii de locuri de munca, l-a sugrumat atat prin lipsa de sprijin real, cat si prin masurile aberante pe care le-a impus. Decizia pe care am luat-o a fost de a sustine redeschiderea HORECA”, a declarat Claudia Diana Criste, presedintele PNTCD Salaj Tineret.
Transparenta decizionala si cheltuirea banului public de catre autoritati a fost o alta tema discutata la aceasta intalnire a PNTCD Salaj.
„Impreuna cu tinerii din PNTCD Zalau vom initia o serie de demersuri atat pentru a-i educa pe alti tineri despre dreptul fundamental pe care-l au de acces la informatii de interes public, cat si de a solicita explicatii de la autoritatile publice judetene si locale despre modul cum cheltuie banul public. Dorim sa ne asiguram ca autoritatile cheltuie fiecare leu in folosul cetatenilor”, a declarat Mihai Igna, presedintele PNTCD Zalau Tineret.
„PNTCD Salaj este in plin proces de constructie si extindere, continuand lupta pentru drepturile nationale si libertatile fundamentale ale romanilor purtata anterior de bravi salajeni ca Simion Barnutiu, Gheorghe Pop de Basescu, Iuliu Maniu si Corneliu Coposu. Implicarea tinerilor in actiunile PNTCD sunt un model de inspiratie si ne ofera convingerea ca lupta inaintasilor pentru drepturi si libertati va fi dusa mai departe”, a spus Cristian Terhes, europarlamentar si presedintele PNTCD Salaj.
Intalnirile Comitetului de Conducere Judetean PNTCD Salaj vor avea loc periodic pentru a gasi impreuna solutii la problemele si nevoile salajenilor.
PNTCD Salaj este deschis sa primeasca in randul sau persoane de toate varsele dornice sa se implice in construirea unei Romanii mai bune, mai prospere, mai unite si mai respectate pe plan extern! Orice persoana interesata ne poate contacta pe email la salaj@pntcd.ro sau telefonic la 0759.678.168.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *