Polițiștii de la Rutieră au prins doi „șoferi”, unul beat la volan, iar altul conducând fără permis

La data de 16.01.2021, orele 19:30, lucrătorii de poliţie rurală, au identificat în trafic un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj, pe DC 67, între localitățile Fildu de Mijloc și Fildu de Jos, județul Sălaj, care avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. de art. 335, alin.2 din Codul Penal.

În data de 17.01.2021, ora 19.20, lucrătorii de poliţie au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că între localitatea Ban și Sâg, a avut loc un accident cu pagube materiale.

La fața locului pe DJ 191E, între localitatea Ban și Bănișor, pe marginea drumului a fost identificat un autoturism înmatriculat în judeţul Sălaj, la volanul căruia a fost identificat un cetăţean domiciliat în judeţul Sălaj.

Acesta a fost testat  cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulteior la Centrul de Permanenţă Crasna, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetari sub aspectul săvârsirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” faptă prev. și ped. de art. 336, alin. 1 din Codul Penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *