TenarisSilcotub a investit încă 5,5 milioane de dolari în fabrica de la Zalău

O investiție de 5,5 milioane de dolari realizată în fabrica pe care TenarisSilcotub o deține la Zalău va permite dublarea capacității de producție de componente pentru airbag, pentru a deservi clienții din sectorul sistemelor de siguranță pentru autovehicule.

TenarisSilcotub a finalizat procesul de certificare pentru noua sa linie de producție destinată industriei auto. În urma unei investiții de 5,5 milioane de dolari, compania dispune, în fabrica sa din Zalău, de o linie de componente pentru airbag de ultimă generație, unicat în Europa, în care testarea componentelor este 100% automatizată.

Noua linie completează strategia producătorului de țevi de consolidare a poziției deținute pe piața componentelor pentru airbag-uri. Aceasta include, pe lângă echipamente de precizie pentru fabricarea inflatoarelor pentru airbag, o instalație de control unicat, prototip ce înglobează metode multiple de control.

„În urma unei investiții de peste 5,5 milioane de dolari, TenarisSilcotub și-a dublat capacitatea de producție de componente pentru airbag la fabrica sa din Zalău, întărind poziția Tenaris de furnizor strategic pentru producătorii de sisteme de siguranță pentru autovehicule.

Linia este unicat în Europa, având testarea componentelor 100% automatizată, cu ajutorul unei instalații ce înglobează multiple metode de control, și a fost dezvoltată de către echipa R & D din cadrul grupului”, se artă într-un comunicat al companiei TenarisSilcotub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *