Polițiștii din Cehu Silvaniei, în acțiune, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță în rândul comunității locale

Joi, 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au desfășurat o acțiune în localitatea Cehu Silvaniei, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială, combaterea delictelor silvice, reducerea riscului rutier și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii din Cehu Silvaniei au legitimat 157 de persoane, au verificat 129 de autovehicule, au efectuate 65 de testări pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv și au efectuat controale la două societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate, polițiștii sălăjeni au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 18.020 de lei. Dintre acestea, 50 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere, alte trei sancțiuni au fost aplicate conform Legii nr. 61/1991 și o alta pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 132/2017.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare.

Polițiștii sălăjeni desfășoară permanent acțiuni, în vederea menținerii unui climat de siguranță în rândul cetățenilor, reducerea riscului rutier, impunerea fermă a legii și, în general, combaterea faptelor de natură penală sau contravențională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *