Polițiștii Serviciului Rutier la datorie 24 de ore din 24

Polițiștii Serviciului Rutier își desfășoară activitatea 24 de ore din 24, pentru un trafic rutier în siguranță și prevenirea accidentelor grave de circulație.

Pe colegii noștri de la Serviciul Rutier îi puteți întâlni în trafic, pe oricare din drumurile sălăjene.

Având în vederea activitățile desfășurate, constatările au fost diverse, de la persoane bănuite de furt prinse în flagrant, la conduceri sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, ori alte abateri comise la regimul rutier și nu numai.

În cadrul activităților, polițiștii Serviciului rutier au identificat în trafic, pe Drumul Național 1H, în orașul Jibou, un ansambu de vehicule, condus de un tânăr de 25 de ani, din județul Neamț, care transporta material lemnos, respectiv cherestea și grinzi.

Ansamblul trasporta peste 50 de metri cubi de material lemnos, însă șoferul nu deținea documente pentru întreaga cantitate.

Polițiștii au sancționat conducătorul auto și au confiscat materialul lemnos pentru care nu exiastau documente de proveniență, respectiv 5 metri cubi.

Tot astfel, joi dimineața, la ora 04:30, polițiștii Serviciului rutier au identificat în trafic, pe Drumul Național 1C, între localitățile Perii Vadului și Răstoci, un bărbat de 43 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care conducea un ansamblu de vehicule, transportând material lemnos.

Polițiștii au verificat documentele de însoțire a materialul lemnos și au constatat că, șoferul nu deținea documente de proveniență pentru întreaga cantitate transportată.

Cantitatea de material lemnos a fost confiscată, iar bărbatul a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *