Povestea Drimos Doner&Pizza | Doi tineri au investit banii câștigați pe litoral într-o afacere

Georgiana (28 ani) și Sergiu Leitan (30 de ani) sunt doi tineri antreprenori din Zalău cu viziune în domeniul alimentației publice și fast-food-ului. Cei doi tineri au deschis luna trecută în Zalău, un nou tip de fast-food, un local cool și inedit, unde inclusiv chifla de la doner sau sandwich, dar și lipia este preparată pe loc, proaspătă, în timp ce clientul poate să privească tot parcursul alimentar al produsului care este preparat în fața lui, transparent.

Drimos – Doner & Pizza este cel mai nou local de tip fast-food din Zalău, care încearcă să spargă bariera și să schimbe mentalitatea și percepția consumatorilor despre mâncarea tip fast-food și să demonstreze că atunci când vrei, poți să oferi calitate și servicii premium în orice domeniu.

Georgiana și Sergiu Leitan sunt doi tineri care au decis să investească banii câștigați pe litoral, la Marea Neagră, în Zalău, din dorința de a oferi consumatorilor de fast-food din oraș o alternativă cu gust și cu produse proaspete, multe din produse fiind achiziționate de pe plan local.

Cei doi tineri au o experiență de peste cinci ani pe litoralul românesc, la Marea Neagră, în Costinești, acolo unde au avut deschis cunoscutul local Borsalino. Văzând succesul produselor premium pe care le comercializează încă din 2017, tinerii s-au gândit că este momentul să investească și în Zalău și să le ofere sălăjenilor produse de înaltă calitate, chiar în domeniul fast-food.

Povestea începe la mijlocul lunii decembrie, când cei doi tineri au deschis în Zalău localul Drimos – Doner&Pizza. Locația este una premium, cu loc de servit masa atât în interior, cât și cu servicii la pachet, iar din primăvară va fi disponibilă și terasa.

Tot ce înseamnă serviciu de livrare la domiciliu (pachet) este complet GRATUIT pentru clienți. Locația, situată lângă Cinema Scala și sediul Electrica, oferă o gamă variată de produse de fast-food de la pizza delicioasă la sandwich și doner.

Mai mult, chifla este preparată pe loc, iar clientul poate vedea tot procesul de producție, inclusiv cum este frământat aluatul, cum este presărat cu susan sau pus la cuptor. Același proces poate fi văzut și pentru prepararea delicioaselor pizza.

Prin deschiderea Drimos-Doner&Pizza s-a reușit crearea de noi locuri de muncă, la local fiind angrenați în întreg procesul peste 8-10 angajați.

Planurile de viitor sunt mari, iar cei doi tineri se pregătesc să deschidă inclusiv o terasă pentru servirea gustărilor, dar și multe alte surprize pentru clienții din Zalău.
În paralel, la vară vor deschide din nou și locația din Costinești.

„Am venit cu banii de la mare, dar în principal, cu experiența căpătată acolo, unde muncim din 2017. Am decis că este momentul să oferim și în Zalău servicii premium în domeniu, așa cum ne-am consacrat ca brand și pe litoral. Sperăm că zălăuanii vor aprecia munca noastră și vor putea spune că ceea ce oferim noi sunt produse de calitate”, a spus Sergiu Leitan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *