Primarul Cristian Lazăr: „2022-Anul proiectelor pentru Șimleu!” 

Primarul liberal Cristian Lazăr spune că anul 2022 va fi anul proiectelor pentru Șimleu! 

„Am pregătit bugetul orașului și am reușit să alocăm resurse pentru ce ne-am propus să facem în acest an.

De la inceput vă spun că nu avem bani mulți, dar îi vom folosi chibzuit.

Vom pregăti documentațiile tehnice la proiectele mari, de dezvoltare, care să schimbe în bine fața orașului. Restaurarea centrului istoric, a școlilor, a cetății Bathory, amenajarea malurilor râului, modernizarea străzilor și a transportului local, sunt priorități ale noastre.

Să nu uităm că mare parte din munca pe care trebuie s-o facem pentru a ne atinge obiectivele, e în desfășurare. Până să avem străzi reabilitate și să modernizăm toate clădirile publice ale orașului, avem de urmat câțiva pași necesari și obligatorii. Studii de fezabilitate, întocmirea dosarului de finanțare, proiect tehnic, licitații pentru aceste documentații și pe urmă tot ce ține de realizarea efectivă a lucrărilor care e încă o etapă de lucru importantă pentru noi.

De asemenea ne concentrăm și pe zonele de locuințe colective, unde avem în vedere reabilitarea termică a acestora, modernizarea aleilor dintre blocuri și a locurilor de joacă.

Nu în ultimul rând vom începe cel mai mare program de reabilitare a străzilor orașului. Finalizăm lucrările la apă și canalizare, după care vom începe primele asfaltări și nu vorbim de reparații ci de un amplu program de modernizare.

Așadar anul 2022 va fi al proiectărilor, al startului pentru realizarea primelor obiective mari ale orașului dar și al realizărilor unor obiective importante pentru comunitatea noastră.

Mergem înainte și vom reuși!”, transmite primarul Șimleului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *