Prefectul Dari Toma apreciază activitatea Jandarmeriei Sălaj din anul 2021

La data de 28 ianuarie a.c., începând cu ora 10.00, la sediul unităţii, într-un cadru restrâns impus de actualul context epidemiologic, a avut loc „Activitatea de evaluare a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj pentru anul 2021”.

La acest eveniment au participat: prefectul judeţului Sălaj – domnul Dari Toma, reprezenanți ai structurilor M.A.I. cu care inspectoratul cooperează, precum şi cadre ale unităţii.

Din partea eșalonului superior a participat, în sistem videoconferință, directorul Direcției Ordine și Siguranță Publică a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, domnul colonel Leontin Mitu.

În cadrul activităţii de evaluare, domnul inspector şef al I.J.J. Sălaj, colonel Cigăran Vasile-Adrian, a prezentat activităţile organizate, misiunile executate şi rezultatele obţinute în anul 2021, conturând totodată şi principalele obiective pentru anul 2022.

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a participat la Activitatea de evaluare a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj.

„Suntem tentaţi să vedem bilanţul unei instituţii ca o înşiruire seacă de cifre şi activităţi derulate pe parcursul unui an. Sau, poate ca pe un simplu număr de misiuni, atunci când e vorba de jandarmi. Dincolo de cifre însă, sunt oameni. Şi nu orice fel de oameni, pentru că, la vremuri deosebite, voi, jandarmii sălăjeni, aţi ştiut să fiţi caractere deosebite. Într-o lume dominată de pandemie, aţi dat dovadă de adaptare la realităţile societăţii româneşti, în spiritul angajamentului de a apăra proprietatea publică şi privată şi interesele legitime ale cetăţenilor şi ale comunităţii, dar şi de a asigurare ordinea publică, atunci când a fost nevoie. Din punct de vedere al Instituţiei Prefectului, aţi fost cei care aţi răspuns mereu ‘prezent’ atunci când a fost nevoie de intervenţia voastră. Ca prefect, am ştiut că mă pot baza întotdeauna pe sprijinul vostru, iar pentru toate acestea vreau să îi mulţumesc în primul rând domnului inspector şef Vasile Cigăran, dar şi tuturor jandarmilor sălăjeni”, a precizat, cu acest prilej, prefectul Dari Toma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *