Prejudiciu în valoare de 10000 lei, recuperat de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a unui bărbat din Zalău, bănuit de comiterea unui furt calificat. Cel în cauză a fost reţinut, iar prejudiciul în valoare de 10000 lei a fost recuperat.

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 12.00, Poliţia a fost sesizată de către administratorul unei societăţi comerciale, cu domeniu de activitate construcţii, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta societăţii de unde ar fi sustras mai multe maşini de găurit şi filetat.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, împreună cu colegii lor de la Biroul de Ordine Publică, au identificat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 57 ani, din municipiul Zalău.

Bunurile în valoare de peste 10000 lei au fost recuperate şi restituite celui în drept.

Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti, iar la data de 10 mai a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării unei măsuri preventive. Faţă de acesta a fost luată măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *