Preotul erou care a intervenit la timp pentru a evita o tragedie! A stins flăcările care au cuprins un autoturism

Ieri, în jurul orei 17.30, în timp ce un tânăr se afla la semnaforul din fața magazinului Cipricom – zona Autoraga Zalău, autoturismul acestuia a luat foc din senin. Autoturismul de lux a luat foc din cauza unei probleme la instalația electrică.

Un preot ortodox care a văzut evenimentul rutier cu mașina în flăcări a intervenit prompt și a dat o mână de ajutor folosind extintorul auto din dotare. Este vorba de preotul ortodox Marius Nemeș, cel care a dat dovadă de spirit civic și a intervenit la timp evitând o tragedie.

Incendiul care a cuprins motorul bolidului a fost stins la timp, astfel că flăcările nu s-au extins în interior, iar pagubele au fost limitate.

„Mă aflam pe bulevard în trafic și am observat un tânăr care se afla lângă mașina în flăcări cu capota deschisă. Am decis să intervin, astfel că m-am oprit și am folosit extintorul din dotare și am reușit să sting incendiul. Tânărul era panicat și nu avea extintor în dotare. Deși bulevardul era foarte circulat la aceea oră, nimeni nu a oprit să-i dea o mână de ajutor.

Mă bucur că am reușit să limităm pagubele, astfel că flăcările nu s-au extins la toată mașina. Pe această cale îndemn cetățenii să fie mai buni și să dea o mână de ajutor chiar și atunci când nu li se cere. Doresc tuturor un post binecuvântat, iar sărbătorile să aducă multă bucurie în suflete”, ne-a declarat preotul Marius Nemeș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *