Spectacol de teatru la Zalău: „Cine spală oala de mămăligă”, cu Elena Ivanca și Ioan Isaiu

Joi seara, pe 24 noiembrie, la clădirea Transilvania va fi găzduit spectacolul de teatru „Cine spală oala de mămăligă”, cu Elena Ivanca și Ioan Isaiu. Spectacolul propus de Asociația ProTeatru constă într-o serie de povestiri cu tâlc culese de Daniel Tiutiu din zona munților Apuseni.

„Cine spală oala de mămăligă”, în regia Cameliei Hâncu, a fost gândit inițial ca un spectacol de storytelling, dar devine o experiență specială atât prin interpetarea textelor de către actorii Elena Ivana și Ioan Isaiu, cât și de prezența muzicii live la pian și flaut realizată special pentru acest spectacol de către Edith Toth. Camelia Hâncu a realizat acest scenariu pornind de la trei volume de povestiri ale lui Daniel Tiutiu: „Poveștile bătrânilor din munți”, „Povești din valea pietrilor” și „Povestiri din alte vremuri și de azi”.

Spectacolul aduce atmosfera apuseană pe scenă, prin umorul și graiul caracteristice, dar este aprofundat și printr-o supratemă, accea a concurenței artistice între cele trei persoane de pe scenă. „Cine spală oala de mămăligă” a fost jucat deseori la Teatrul Național Cluj-Napoca și a avut parte anul acesta de o premieră la TV. El poate fi văzut live săptămâna aceasta la Zalău.

Publicul sălăjean este invitat să urmărească spectacolul care se va juca joi seara la Zalău, începând cu ora 19:00, la clădirea Transilvania. Pentru mai multe informații, rezervări și bilete poate fi apelat numărul 0742 860 457.

Biletele pot fi achiziționate online prin accesarea acestui link: https://www.entertix.ro/evenimente/13925/teatru-la-zalau-cine-spala-oala-de-mamaliga-24-noiembrie-2022-cladirea-transilvania-zalau.html?fbclid=IwAR2fdQHo6TP0Q1r43xgIogv8iSaGkCjlLXa0RmFt2zwMFHKhzuuT8shE1ms.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *