Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a semnat contractul pentru restaurarea Castelului Beldy

✍️🏰 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat miercuri, 19 octombrie, la sediul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, la semnarea contractului de finanțare privind restaurarea Castelului Beldy, în cadrul unui eveniment ce a marcat demararea investițiilor în realizarea rutelor turistice și culturale incluse în programul „România Atractivă” și finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

📌 „Odată cu semnarea acestui contract de finanțare, reușim să atragem în Sălaj o sumă importantă care ne va permite să reabilităm o clădire istorică valoroasă și să o transformăm într-una dintre cele mai populare atracții turistice din zonă. Am convingerea că prin punerea în valoare a Castelului Beldy și includerea sa în Ruta celor mai reprezentative castele din România, precum și prin derularea altor proiecte de promovare a turismului local, vom reuși să creștem vizibilitatea și atractivitatea Țării Silvaniei ca destinație turistică”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu.

ℹ️ Proiectul de restaurare a Castelului Beldy are o valoare totală de 34,685 milioane de lei, din care valoarea maximă eligibilă este de 21,914 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.