Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a semnat contractul pentru restaurarea Castelului Beldy

✍️🏰 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat miercuri, 19 octombrie, la sediul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, la semnarea contractului de finanțare privind restaurarea Castelului Beldy, în cadrul unui eveniment ce a marcat demararea investițiilor în realizarea rutelor turistice și culturale incluse în programul „România Atractivă” și finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

📌 „Odată cu semnarea acestui contract de finanțare, reușim să atragem în Sălaj o sumă importantă care ne va permite să reabilităm o clădire istorică valoroasă și să o transformăm într-una dintre cele mai populare atracții turistice din zonă. Am convingerea că prin punerea în valoare a Castelului Beldy și includerea sa în Ruta celor mai reprezentative castele din România, precum și prin derularea altor proiecte de promovare a turismului local, vom reuși să creștem vizibilitatea și atractivitatea Țării Silvaniei ca destinație turistică”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu.

ℹ️ Proiectul de restaurare a Castelului Beldy are o valoare totală de 34,685 milioane de lei, din care valoarea maximă eligibilă este de 21,914 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *