Președintele FRF, Răzvan Burleanu, în vizită oficială la Consiliul Județean Sălaj

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit astăzi, 22.03.2022, vizita conducerii Federației Române de Fotbal (FRF), în frunte cu președintele Răzvan Burleanu, și a conducerii Asociației Județene de Fotbal Sălaj.
Discuțiile s-au axat pe proiectele inițiate și implementate de către FRF în vederea dezvoltării fotbalului juvenil din România și a infrastructurii sportive necesare, precum și pentru creșterea numărului de copii care practică acest sport.
Consiliul Județean Sălaj va sprijini, prin crearea infrastructurii necesare, toate proiectele benefice atât pentru dezvoltarea fenomenului fotbalistic în județ, cât și pentru promovarea practicării sportului, în general, de către copii, a anunțat președintele Dinu Iancu-Sălăjanu.
La rândul său, președintele FRF și-a arătat recunoștința față de deschiderea pe care a găsit-o în Sălaj, din partea administrației județene, în susținerea practicării fotbalului și a sportului de masă. Cu această ocazie, Răzvan Burleanu a mulțumit Consiliului Județean Sălaj și președintelui Dinu Iancu-Sălăjanu pentru finanțarea de 250.000 de lei, acordată în 2021 către cluburile afiliate Asociației Județene de Fotbal. Astfel, toate echipele înscrise în competiții oficiale, fie că e vorba de juniori sau seniori, au primit un rând de echipament și câte șapte mingi de joc.
La sfârșitul întâlnirii, președintele CJ Sălaj și cel al FRF au convenit ca instituțiile pe care le reprezintă să fie parteneri în proiectele de viitor ce vor viza dezvoltarea infrastructurii sportive din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *