VIDEO| Ministrul Lucian Bode vine cu declarații după ce numele lui ar fi vehiculat pentru remaniere

Liderii PNL discută în ședința Biroului Executiv Național despre activitatea miniștrilor, după ce Florin Cîțu a cerut o evaluare a acestora, iar în spațiul public au apărut informații despre intenția președintelui PNL de a schimba unii miniștri ai partidului, printre care și ministrul de Interne, Lucian Bode. Înaintea ședinței, Cîțu a spus că „oamenii din PNL nu se cramponează de funcții și atunci când trebuie să facem o schimbare, o facem”.

În replică, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că „este prea devreme pentru schimbări”. „Trebuie să ne lămurim astăzi cine a demarat această procedură, când a început și care este finalitatea ei”, a spus și Lucian Bode.

„Mă supun evaluării instituționale, constituționale în orice moment, însă, în opinia mea, astfel de discuții nu fac decât să slăbească puterea unor instituții. (…) Trebuie să ne lămurim astăzi cine a demarat această procedură, când a început și care este finalitatea ei”, a spus Lucian Bode, înaintea ședinței Biroului Executiv Național.

„Cred că este puțin devreme să discutăm despre schimbări, mai ales că acestea trebuie inițiate de prim-ministru”, a declarat marți prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan. „România este într-un climat geopolitic în care trebuie să fim extrem de responsabili. Românii se gândesc la frica de conflict, îi preocupă prețurile la alimente și energie, aceste chestiuni sunt cele care trebuie să ne preocupe pe noi. În acest moment este nevoie de unitate, de coeziune și de responsabilitate”, a mai declarat prim-vicepreședintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *