Prețedintele CJ Sălaj, a mulțumit personalului din prima linie a luptei anti-COVID

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a felicitat, marți, 14 decembrie, întreaga echipă a Secției Pneumologie de la Spitalul Județean de Urgență Zalău , pentru mobilizarea exemplară și profesionalismul dovedit în gestionarea pandemiei.
📌 „Datorăm respect și recunoștință tuturor cadrelor medicale care, încă de la începutul pandemiei de COVID-19, s-au aflat în prima linie a luptei cu noul coronavirus și au vegheat la sănătatea noastră. Am avut, astăzi, onoarea de a mă întâlni cu medicii din Secția Pneumologie, o parte din echipa de eroi a Spitalului Județean de Urgență Zalău. De aproape doi ani, alături de colegii lor din UPU-SMURD, Terapie Intensivă și Boli Infecțioase, fac eforturi colosale pentru a ține piept morții și a opri răspândirea virusului”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.
🏥 Printr-o colaborare eficientă între Secția Pneumologie și celelelate secții ale SJU Zalău, unitatea medicală a reușit să implementeze un proiect inovator, ce a constat în crearea unui compartiment specializat în ventilație non-invazivă, destinat tratării cazurilor severe de COVID-19.
⚕️ Devenit exemplu de bune practici, proiectul a primit Diploma de Excelență în cadrul ediției 2021 a „Romanian Healthcare Awards”, un eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății și, în același timp, cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România.
📌 „În numele meu personal, dar și al întregii comunități, vă mulțumesc pentru munca depusă, pentru profesionalism și dăruire, pentru răbdare și numeroasele sacrificii făcute. Vă mulțumesc pentru că în ciuda tuturor dificultăților întâmpinate, ați rămas pe baricade, pentru a continua să duceți, cu tot mai mult curaj, această luptă inegală cu pandemia. Mă bucură nespus mobilizarea echipei Spitalului Județean de Urgență Zalău și frontul comun al specialiștilor secțiilor din prima linie. Diploma de excelență obținută de unitatea sanitară în cadrul competiției „Romanian Healthcare Awards 2021″ este o recunoștere a strădaniei întregului colectiv și o confirmare a excelenței profesionale. Ați dovedit că formați o echipă medicală de elită și ați făcut din Spitalul Județean un exemplu demn de urmat. Ne faceți mândri să fim sălăjeni și vă felicit din inimă”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *