Prima întâlnire de lucru din 2022 a Comisiei Economice Consultative

🤝 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat, marți, 18 ianuarie, alături de reprezentanți ai mediului de afaceri, la prima întâlnire de lucru din 2022 a Comisiei Economice Consultative.

📊 Cu această ocazie, a fost prezentat stadiul principalelor investiții derulate la nivelul județului Sălaj, precum cele în infrastructura rutieră, sănătate, crearea parcului industrial, construirea unui centru oncologic ori amenajarea heliportului pentru elicopterul SMURD.

🧱 Discuțiile au vizat și Strategia integrată de dezvoltare durabilă a Sălajului pentru perioada 2021-2027, un document-cheie ce trasează direcții prioritare de dezvoltare, precum și proiectele care vor genera creștere economică, vor spori atractivitatea județului și vor îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor.

📈 De asemenea, a fost evidențiată execuția bugetară pe 2021, an în care valoarea investițiilor realizate de administrația județeană a atins un nivel record, de peste 130 milioane de lei. Președintele CJ Sălaj a subliniat, în acest context, că obiectivul pentru 2022 îl reprezintă depășirea acestei valori și o execuție bugetară foarte bună.

ℹ️ Comisia Economică Consultativă a fost constituită la inițiativa Consiliului Județean Sălaj și reunește asociațiile reprezentative ale mediului de afaceri județean – Clubul Oamenilor de Afaceri Silvania, Camera de Comerț și Industrie Sălaj și Organizația Patronilor Sălaj. Inițiativa are ca scop formarea unor opinii, fundamentarea și elaborarea unor strategii coordonate pentru o dezvoltare economică inteligentă și sustenabilă a Sălajului, atragerea de noi investitori, dezvoltarea antreprenoriatului și susținerea acțiunilor de interes comun cu impact pozitiv asupra locuitorilor județului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *