Primăria Bobota a încheiat un parteneriat prin care cetățenii beneficiază de cursuri gratuite de formare profesională

Primăria Bobota, prin implicarea primarului Dorin Ioan Gorgan a încheiat un parteneriat cu Asociția „Apirom”, Ascendo SRL și Centru de Resurse pentru Comunitățile de Romi, prin care cetățeni, atât din Bobota, dar și din alte comune sălăjene, au oportunitatea de a urma cursuri gratuite de formare profesională, vor primi un atestat de calificare profesională recunoscut internațional, iar la finalul cursului vor primi și o sumă de bani.

Este un exemplu clar care arată faptul că Primăria Bobota și primarul Dorin Gorgan sunt implicate în găsirea de soluții pentru ca cetățenii să beneficieze de o viață mai bună, de un salar mai bun și de o siguranță financiară pentru familiile lor.

 

 

 

 

 

„Mă bucur că am reușit să încheiem un parteneriat între Asociația „Apiromi”, Ascendo SRL, Centru de Resurse pentru Comunitățile de Romi și Primăria Bobota prin care am reușit să oferim posibilitatea persoanelor din comuna noastră și nu numai, care au fost interesate să se înscrie la cursurile de formare profesională (bucătar – cursul se desfășoară la sediul Primăriei Bobota și electricieni). În urma acestui curs participanții vor primi un atestat de calificare profesională, recunoscut în toată Uniunea Europeană și o sumă frumușică de bani, cursurile fiind gratuite. Sunt fericit că prin acest parteneriat cei care s-au înscris vor avea posibilitatea să-și găsească un loc de muncă bun sau de ce nu să-și deschidă propriile afaceri. Bucuros că sunt în slujba dumneavoastră!”, a transmit primarul Dorin Gorgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *