Primăria Cizer face investiții importante în infrastructură rutieră și reabilitare poduri

Primarul comunei Cizer, Nicolae Pavel, a fost la București în 20 aprilie, ocazie cu care semant două contracte de finanțare în valoare de peste 3,4 milioane de lei pentru reabiltiarea mai multor poduri din comună.

Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pe categoria de investiții „poduri’, primarul din Cizer, Nicolae Pavel a semnat un contract de finanțare în valoare de 1,7 milioane de lei. Acest contract prevede construirea unui pod în localitatea Plesca.

Tot prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, primarul din Cizer a semnat al doilea contract în valoare de 1,77 milioane de lei.

Contract de finanațare prevede construirea a două poduri pe Drumul Comunal DC 78 în localitatea Pria.

Primarul din Cizer ne-a declarat că lucrările vor începe în perioada următoare

„Prioritizarea celor două proiecte privind refacerea celor trei poduri s-a făcut ținând cont de situația tehnică precară a acestora, de faptul că se află într-un stadiu avansat de degradare și nu mai corespund din punct de vedere al siguranței. Prin refacerea podurilor asigurăm nevoile de dezvoltarea a zonei, un acces facil și sigur pentru cetățeni”, transmite primarul Nicolae Pavel. 

Continuă lucrările de asfaltare a 14 kilometri de străzi 

Primăria Cizer a câștigat un proiect de asfaltare străzi prin Programul PNDL 2, fiind vorba de asfaltarea a 14 kilometri de străzi, un proiect foarte avansat care se apropie de finalizare.

Se lucrează la regularizarea cursurilor de apă în Cizer

Primarul Nicolae Pavel anunță că au început lucrările de amenajare a văilor și regularizarea cursurilor de apă prin amplasarea de gabioane și arocamente pentru întărirea malurilor.

Amenajarea malurilor facilitează accesul riveranilor la terenurile agricole. Lucrările respectă întocmai condițiile de mediu și vor fi realizate și igienizarea zonelor și a portiunilor lăsate în paragină.

„Acest timp de lucrare este foarte importantă pentru comunitatea din Cizer. Odată finalizate lucrările vom putea prevenii eventualele inundații, iar comunitatea este mai în siguranță în fața viiturilor”, tranmsite primarul Nicolae Pavel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *