Spațiul dintre Scala și Liceul API, modernizat și transformat într-un parc, de firma Citadin

În spațiul dintre Scala și incinta liceului API, spre bulevard, compania Citadina aflată în subordinea Primăriei municipiului Zalău, începe lucrări pentru o transformare radicală a acestui loc.
„Recuperăm acest spațiu din starea de degradare îl redăm zălăuanilor ca pe un frumos loc de relaxare, bogat în vegetație. Pe lângă arborii existenți vom planta și alți arbori, pentru o zonă cu multă verdeață”, spune viceprimarul Teodor Bălăjel, responsabil de activitatea firmei Citadin.
Fosta fântână va fi refăcută, modernizată, iluminată. Vor fi alei cu iluminat specific unui spațiu de relaxare, bănci și amenajări florale în funcție de sezon. Viceprimarul Bălăjel spune că a găsit soluția acoperirii cu structură modulară din lemn a țevilor de gaz care traversează locul la suprafață și care ridicau probleme din punct de vedere estetic, fiind țevi cu diametru mare.
„Sunt bucuros să pot anunța încă un demers reușit, pentru înfrumusețarea unei zone cu mare vizibilitate și cu mare adresabilitate în centrul orașului. Vom lucra cu Citadin, de calitate și repede. Sunt sigur că va fi o lucrare cu impact bun pentru oraș, de care ne vom bucura împreună”, a conchis viceprimarul Teodor Bălăjel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *