Primăria Jibou a oferit cadouri de Crăciun celor peste 800 de elevi şi preşcolari

Primăria orașului Jibou a oferit daruri de Crăciun celor tuturor elevilor şi preşcolari care au colondat conducerea.

Primarul Dan Ghiurco şi viceprimarul Vlad Paşcalău au primit la sediul Primăriei peste 800 de copii care au vestit Naşterea Domnului.

Magia Sărbătorilor de Iarnă a cuprins întreaga lume şi cu toţii aşteptăm să sărbătorim clipe de neuitat în familie, alături de cei dragi.

În această dimineaţă, la sediul Primăriei Jibou, sute de elevi şi copii de la unitățile de învățământ din oraş au venit pentru a colinda conducerea și personalul din primărie. După frumosul recital, copiii au fost răsplătiți cu pachete cu dulciuri înmânate de primarul Dan Ghiurco și vicele Vlad Pașcalău.

“Crăciunul este, neîndoielnic, cea mai magică perioadă din an, care, prin puterea sa reușește să aducă bucurie și liniște în sufletul fiecăruia dintre noi. Colindul celor peste 800 de copii care ne-au trecut pragul pentru a vesti Nașterea Domnului ne-au încărcat de recunoștință față de Mântuitorul nostru, Domnul Isus Hristos, care s-a întrupat din iubire față de oameni. Vă dorim tuturor ca lumina sărbătorilor să vă umple inimile de dragoste!”, a transmis primarul Dan Ghiurco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.