Primăria Zalău vrea să-și administreze singură imobilele pe care le are în proprietate

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local al Municipiului Zalău, de azi, s-a aflat și proiectul 57 privind revocarea dreptului de administrare constituit în favoarea Clubului Sportiv Municipal Zalău asupra imobilului Hostel Stadion și totodată retragerea din folosință gratuită a imobilului ”Sediu administrativ” în vederea schimbării modului de gestionare a acestora, pentru desfăşurarea activităţilor în sistemul de educaţie fizică, sport și altele. Proiectul a trecut cu 11 voturi ”pentru” (PSD și UDMR) și 9 ”abțineri” (PNL și USR PLUS), nu înainte de a se discuta ”aprins” pe marginea acestui proiect.

 

Ionel Ciunt, primarul muncipiului Zalău susține că imobilul va fi folosit pentru activități sportive din moment ce Primăria are un club sportiv. Mai mult decât atât, edilul se întreabă de ce Primăria Zalău să plătească chirie pentru jucători dacă are un imobil în acest sens.

 

”Fără îndoială imobilul va fi folosit pentru activități sportive având în vedere că Primăria are un club sportiv. Noi ne exercităm dreptul de proprietate asupra unui imobil pe care îl are Primăria. Cele 90 de zile puse în proiect vin în ajutorul Clubului Sportiv Municipal pentru a rezolva anumite probleme cu bugetul și cele din punct de vedere sportiv. Cum să plătească chirie sportivii de la SCM Zalău, dacă imobilul este al Primăriei?”, a spus Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

 

Lakatos Alexandru, consilier local UDMR: ”Înteleg că domnul director susține interesele ministerului, dar nu înțeleg colegii consilieri care vorbesc contra intereselor Primărie Municipiului Zalău”

 

Unul dintre consilirii locali UDMR a avut o replică interesantă pe marginea acestui subiect. Lakatos Alexandru a spus că înțelege că directorul de la CSM Zalău susține interesele ministerului, însă consilierul UDMR nu înțelege de ce colegii consilieri vorbesc contra intereselor Primăriei Zalău.

 

”Înțeleg că domnul director susține interesele ministerului, dar nu înțeleg colegii consilieri ai Municipiului Zalău care vorbesc contra intereselor municipiului. Este vorba despre o clădire pentru care se revocă administrarea. Nu e vorba nici de CSM Zalău nici de SCM Zalău, ci despre o clădire care aparține primăriei”, a spus Lakatos Alexandru, consilier local UDMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *