Primarul Alexandru Bercean construiește o capelă nouă în Meseșenii de Sus


Primarul Comunei Meseșenii de Jos, Alexandru Bercean a anunță cetățenii că au început lucrările la capela mortuară din localitatea Meseșenii de Sus, investiție realizată cu bani de la bugetul local. Capela este amplasată în vecinătatea bisericii ortodoxe din localitate.

Constructorul a început lucrările luni, 17 iulie, iar până în prezent a reușit să finalizeze turnarea fundației și lucrează la ridicarea zidurilor din cărămidă. Lucrările sunt executate de o firmă de construcții foarte serioasă.

Primarul Alexandru Bercean a făcut o vizită în șantier, în cursul zilei de 21 iulie, ocazie cu care a verificat stadiul lucrărilor și s-a asigurat că muncitorii au toate materialele de construcții necesare pentru a finaliza investiția în cel mai scurt timp.

Clădirea nouă va oferi toate facilitățile pentru desfășurarea ceremoniilor funerare în cele mai bune condiții. Va dispune de o cameră frigorifică, grup sanitar, terasă, iar curtea va fi împrejmuită cu gard și pietruită, fiind creat un spațiu generos pentru parcarea autoturismelor.

Primăria Meseșenii de Jos continuă programul de construire a capelelor, astfel ca fiecare localitate să beneficieze de câte o capelă mortuară nouă pentru ceremoniile funerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *