Primarul Bogdan Bercean a semnat primul contract de finanțare pe PNRR pentru Meseșenii de Jos

Este deja de notorietate faptul că tânărul primar al Comunei Meseșenii de Jos, Bogdan Bercean, este unul dintre cei mai harnici și implicați edili din județul Sălaj, fiind în permanență la dispoziția cetățenilor și foarte implicat în rezolvarea problemelor din comunitate. 

Primarul Bogdan Bercea a semnat azi la București, la sediul Ministerului Dezvoltării primul contract finanțat prin Programul Național de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Este vorba de proiectul „Realizare plan urbanistic general (PUG) al Com. Mesesenii de Jos și transpunerea acestuia în format GIS”, în valoare de 673.671 lei.

Primăria Comunei Meseșenii de Jos a mai depus trei proiecte pe PNRR. Un proiect pentru eficientizare energetică la Școala Gimnazială clas. 1-8 din Meseșenii de Sus. Proiectul prevede o reabilitarea completă, de la acoperiș nou, izolare termică exterioară, zugrăveli interioare, instalații noi, etc. Un proiect important depus de administrația locală, în valoare de 138.764 lei, este pentru dotarea unităților de învățământ din comună cu echipamente IT, tablete pentru elevi, table inteligente, videoproiectoare.

Un alt proiect de finanțare depus tot pe PNRR, este pentru eficiența energetică a sediului Primărieiproiect care prevede o reabilitare integrală a clădirii, pompă de căldură și panouri solare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *