Primarul Comunei Bănișor, Sorin Maxim, se luptă pentru realizarea rețelei de apă în comună

Săptămână trecută (joi) primarul Comunei Bănișor, Sorin Maxim a avut o nouă ÎNTÂLNIRE cu antreprenorul investiției privind alimentarea cu apă a Comunei Bănișor din Lacul TARNIȚA, derulată prin #Compania_de_Apă_Someș S.A., din fonduri europene, prin POIM (Programului Operaţional Infrastructură Mare).
Cofinanțarea aferentă Comunei Bănișor, reprezentând 2% din valoarea investiției derulate la nivelul Comunei Bănișor se ridică la 44.000 euro (suma aferenta anului 2021, aprox. 66.000 lei).
„Răspunzând solicitării firmei executante, am contactat mai mulți antreperenori din comuna, dornici să participe și să se implice în derularea acestui proiect major pentru comuna noastră. La întâlnirea din acesta săptămână am invitat și reprezentantul constructorului în cadrul contractului de asfaltare străzi, având în vedere interferența celor două investiții în localitățile Ban și Bănișor. (în unele zone rețeaua de apă o să afecteze străzile asfaltate❗)”, transmite primarul Sorin Maxim
În localitatea Peceiu o să fie utilizată infrastructura de apă existentă și cea care se realizează in această perioadă (rețele, RACORDURI), premergătoare asfaltării străzilor.
Lucrările la rețeaua de #APA vor incepe în aceasta primăvară (martie).
„Ne dorim să avem apă în Comună❗Pașii parcurși până la acest moment au fost numeroși, fiind parcurși în teren, NU din tribune! Beneficiile unei astfel de investitii merită disconfortul creat pe durata execuției lucrărilor, fapt pentru care vă rog să aveți înțelegere și răbdare”, a declarat primarul comunei Bănișor, Sorin Maxim. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *