Primarul Comunei Cizer, Nicolae Pavel a decis să scadă taxele și impozitele din cauza CORONAVIRUS

Prima comună din Sălaj în care primarul i-a decizia de a scădea taxele și impozitele este Comuna Cizer. Decizia primarului liberal Nicolae Pavel a venit după ce a analizat situația economică creeată de pandemia COVID-19, care a afectat lumea întreagă.

În ședința de Consiliu Local din 11 decembrie au fost analizate și aprobate 14 hotărâri deosebit de importante pentru comuna noastră.

Proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor și impozitelor a fost analizat temeinic privind condițiile actuale, majorările actuale, situația economico-socială a comunității noastre, sa hotărât reducerea taxelor și impozitelor pe clădiri, terenuri intravilane și extravilane, auto, pentru persoane fizice și juridice cu aproximativ 10%. Tot în această ședință de consiliu a fost analizată oportunitatea acordării unor burse de sutdiu, de merit și performanță pentru elevii Școlii Gimnaziale Horea din Cizer.

“Mᴜʟᴛᴜᴍᴇsᴄ ᴘᴇ ᴀᴄᴇᴀsᴛᴀ ᴄᴀʟᴇ ᴛᴜᴛᴜʀᴏʀ ᴄᴏɴsɪʟɪᴇʀɪʟᴏʀ ʟᴏᴄᴀʟɪ, ᴘᴇɴᴛʀᴜ ᴅɪsᴘᴏɴɪʙɪʟɪᴛᴀᴛᴇ sɪ ɪᴍᴘʟɪᴄᴀʀᴇᴀ ɪɴ ɪɴɪᴛɪᴇʀᴇᴀ sɪ ꜰɪɴᴀʟɪᴢᴀʀᴇᴀ ᴜɴᴏʀ ɪᴍᴘᴏʀᴛᴀɴᴛᴇ ᴘʀᴏɪᴇᴄᴛᴇ ᴘᴇɴᴛʀᴜ ᴄᴏᴍᴜɴᴀ ɴᴏᴀsᴛʀᴀ”, a transmis primarul Nɪᴄᴏʟᴀᴇ PAVEL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *