Primarul Cristian Lazăr invită șimleuanii la o acțiune de plantat arbori. Sâmbătă la ora 10

O nouă acțiune civică are loc la Șimleu Silvaniei sub atenta organizare a primarului Cristian Lazăr. Sâmbătă, 26 martie, de la ora 10.00 edilul a pregătit o acțiune de plantat arbori în pădurile de pe dealul Măgura și sunt invitați toți cetățenii iubitori de natură să participe cu drag la astfel de activități.

Acțiunea de plantat arbori are loc la câteva zile după o altă mare acțiune de igienizare și curățare a malurilor răului Crasna, o acțiune care a adunat zeci de tineri din Șimleu, iar rezultatul a fost unul extraodinar – tone de deșeuri colectate și maluri mai curate.

„Hai la plantat!
Sâmbătă ne reîntâlnim pentru acțiunea de plantare de puieți. E o acțiune pe care vreau s-o realizăm în fiecare an. Peste câtiva ani vom avea mai multă pădure în jurul orașului ceea ce e un lucru bun.
Săptămâna asta s-a celebrat Ziua Mondială a Pădurilor și Ziua Internațională a Apei. Noi le sărbătorim prin acțiuni eco civice. Am curățat malurile Crasnei, iar sâmbătă ora 10 ne întâlnim în dealul Măgura- zona observatorului și acostamentul drumului care duce la cabana vânătorului.
Pentru o mai buna organizare si pentru a fi mai simpla deplasarea si urcarea, la 09:45 ne vom intâlni la Cehei, intersectia de langa biserică (zona sensului giratoriu).
Să sperăm că vremea va ține cu noi !
Vino și tu ! Plantează un arbore. Pentru tine și pentru Șimleu !”, transmite tânărul primar al Șimleului, Cristian Lazăr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *