Primarul liberal al Comunei Cizer, Nicolae Pavel, reduce consistent taxele și impozitele în 2022

Prima comună din Sălaj în care primarul i-a decizia de a scădea taxele și impozitele este Comuna Cizer. Decizia primarului liberal Nicolae Pavel a venit după ce a analizat situația economică creeată de pandemia COVID-19, care a afectat lumea întreagă.

Primarul Nicolae Pavel a scăzut taxele și impozitele și pentru anul 2021 cu aproximativ 10%. Tot în anul 2021 primarul a analizat oportunitatea acordării unor burse de studiu, de merit și de performanță pentru elevii Școlii Gimnaziale Horea din Cizer.

Din 2022 impozite ZERO pentru casele tradiționale

„Pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri local, greu încercat în ultimii ani, a fost redus impozitul pentru autovhiculele de transport marfă cu masa totală autorizată egală sau mai mare de 12 tone cu 10%, iar pentru cele sub 12 tone cu 5%. Tot începând cu anul 2022, vor fi scutiți de impozitul pe clădiri proprietarii caselor tradiționale ce respectă stilul arhitectural specific spațiului local și regional. Conservarea, restaurarea și întreținera acestora trebuind să respecte normativele legale și regulamentul specific”, a transmis primarul Nicolae Pavel de la PNL. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *