Primarul Marian Mirișan – omul care scrie istorie pentru Comuna Horoatu Crasnei

Marian Mirișan este primarul Comunei Horoatu Crasnei din anul 2020, după ce a candidat pe listele PNL și l-a învins pe primarul în funcție timp de două mandate, Florian Sur de la PSD.  Primarul Mirișan și-a format repede o echipă nouă și dornică de făcut treabă, iar pe postul de viceprimar a promovat un tânăr, pe Onisim Sav.

Echipa de la Primăria Horoatu Crasnei, sub atenta coordonare a primarului Mirișan a reușit să scrie istorie. Și nu sunt vorbe goale. Faptele vorbesc de la sine. În comună s-au finalizat o serie de investiții importante. În prezent se lucrează pe mai multe șantiere, iar în perioada următoare vor începe lucrările la investiții noi pe fonduri europene prin PNRR sau bani de la Guvern.

În doar trei ani și jumătate, primarul Marian Mirișan a reușit să depună proiecte de investiții ce depășesc 1480 de miliarde de lei vechi. Un record în administrația publică locală din Sălaj.

Marian Mirișan candidează pentru al doilea mandat la Primăria Horoatu Crasnei, iar pe 9 iunie echipa PNL va câștiga!

„Dragi locuitori ai comunei Horoatu Crasnei!
Mergem înainte!
Lansarea candidaților PNL Sălaj a fost încă un moment în care s-a văzut calitatea și forța echipei noastre.
În următorii ani putem finaliza modernizarea județului.
Horoatu Crasnei are multe proiecte mature, iar nu peste mult timp, înfățișarea comunei va fi una nouă. Am preluat primăria fără a avea o cerere de finanțare pe undeva. În acest moment avem 37 de proiecte în diferite stadii: unele finalizate, altele în implementare și în curs de implementare. Contracte de finanțare în valoare de 480 miliarde de lei, proiecte în analiză care urmează să fie aprobate 1003 miliarde lei. Total proiecte depuse 1483 miliarde lei. Este bugetul comunei noastre pe 150 de ani, obținut în 3 ani și jumătate. Evoluția bugetului la secțiunea Dezvoltare în anul 2020 -1076899 lei, în 2021- 3033672 lei, în 2022 -3051184 lei, 2023- 4931124 lei și în 2024 -22091284 lei, lucrări în derulare care se finalizează în acest an. Acestea spun totul!
Ținem aproape și facem treabă bună!”, cu respect, Mirișan Marian-Primar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *