Primarul Șimleului, Cristi Lazăr despre lucrările din oraș: „Facem treabă bună pentru Șimleu!”

Lucrările la reabilitarea podului de pe strada 22 Decembrie 1989 vor fi reluate, anunță Primăria Șimleu Silvaniei. Primarul Lazăr spune că trebuie ca muncitorii să aibă un ritm susținut în următoarele săptămâni pentru a menține un grafic bun de execuție. Acum lucrarea este la un stadiu de peste 50%, dar se poate mai bine.

„Le-am cerut constructorilor ca până la sfârșitul acestui an să finalizăm lucrările, adică cu cel puțin o lună inainte de termenul stabilit de 22 ianuarie 2022. Totodată lucrările trebuie să fie de calitate și să fie realizate în maximă siguranță.
Chiar astăzi au fost demarate decopertările pe al doilea tronson al podului, adică pe banda a doua, iar circulația a fost deschisă pe primul tronson, pe un singur sens semaforizat.
Sigur că pe timpul lucrărilor există un disconfort, dar e important să ducem la bun sfârșit proiectele pentru oraș. Sper ca la următoarea vizită să pot felicita firma care realizează lucrarea și să deschidem total acest punct important către centru orașului și nu numai. Facem treabă bună pentru Șimleu!”, spune primarul Cristi Lazăr. 

One thought on “Primarul Șimleului, Cristi Lazăr despre lucrările din oraș: „Facem treabă bună pentru Șimleu!”

  1. Cu care muncitori domnule primar !?Probabil cu cei 2 din poză!Ceilalti au plecat demult la mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *