Transportatorii din Sălaj s-au mobilizat pe Facebook și donează sume importante pentru Denisa Chiș

Drama trăită de Denisa după bătaia cruntă primită de la iubitul ei este de neimaginat. Denisa a fost în comă trei luni de zile după loviturile primite de la iubit, iar medicii au fost rezervați cu privire la șansele ei de a rămâne în viață.

Denisa Chis se află într-o stare foarte rea, a slăbit exagerat de mult, are probleme mari de sănătate, se află într-un cărucior de rotile, dar luptă în continuare pentru a-și recăpăta starea de dinainte de acest tragic eveniment din viața ei.

Unul dintre oamenii care s-au implicat din primul moment și care este în continuare alături de Denisa Chiș este avocatul Mircea Popovici – cel care i-a oferit Denisei servicii juridice gratuit, o reprezintă în continuare în instanță, dar a și contribuit la obținerea celor mai înalte servicii medicale de care ea beneficiază în acest moment.

Terapiile pentru a reveni la o viață normală sunt foarte costisitoare, iar pentru a aduna banii necesari, familia, prietenii și oamenii cu inimă mare sunt invitați să facă donații în bani pentru a plătii costurile foarte mari.

Transportatorii din Sălaj au pus mână de la mână și au donat sume importante pentru cauza Denisei

„Zilele trecute am citit un articol din presa locala despre situatia actuala a Denisei. Cred ca stiti cu totii povestea ei si drama la care a fost supusa. Pentru cei care nu stiti exact, este vorba de tanara care a fost desfigurata in bataie de prietenul ei si care a stat in coma.
✍️ Va marturisesc ca uitasem. Insa cand am revazut poze cu ea, in situatia actuala, am simtit cum mi se pune un nod in stomac. Am un regret enorm pentru ea.
✍️ ✨ Insa, am si vesti bune. Impreuna cu un grup de antreprenori din domeniul transporturilor si vanzarilor auto, ne-am mobilizat incepand de azi, vom aduna bani pana sambata 21 August 2021.
✍️✨ De fiecare data cand am apelat la implicarea lor, au facut-o EXEMPLAR. Stiu ca si de aceasta data va fi la fel. Si au fost destul de multe situatiile in care au raspuns pozitiv.
___________________________
👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦 Cei care vor sa doneze pentru Denisa, sunt disponibil pana sambata 21 August. Contact 0723443616 .
____________________________
🦷 Ne-ar fi de mare ajutor, implicarea unui medic dentist pentru ai putea reface dantura.
♥️ Denisa, noi suntem alaturi de tine !
__________________________
Dumnezeu sa va binecuvinteze !
P.S. Orice distribuire ajuta”, este mesajul pe care l-am primit de la Sorin Suteu, mesaj care se află postat și pe pagina de Facebook – Fii Voluntar în județul Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *