PRINS CU ALCOOL, UN BĂRBAT A PREDAT POLIȚIȘTILOR UN PERMIS FALS

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, după ce un bărbat a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals.

În fapt, la data de 24 septembrie a.c., polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei au oprit în trafic, pe Drumul Comunal 103, în localitatea Bădăcin, un autoturism, la volaul căruia a fost identificat un bărbat de 41 de ani, din comuna Pericei.

Testarea cu aparatul etilometru a fost pozitivă, respectiv 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a prezentat polițiștilor un permis de conducere, aparent autentic eliberat de autoritățile române, care a fost reținut în vederea suspendării, pentru conducere sub influența alcoolului.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul nu figura în evidențele autorităților române ca posesor de permis de conducere, iar permisul era fals.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere fără permis, uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, în vederea administrării întregului probatoriu și dispunerii măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *