Programul vizitei în Zalău a liderului PSD și președinte Camera Deputaților, Marcel Ciolacu

Liderul PSD și președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu va fi prezent vineri la Zalău, invitat de Ionel Ciunt la Conferința Județeană a PSD Sălaj, când se va alege noua conducere a partidului. 

 

Pentru cele 4 funcții de conducere a PSD Sălaj, candidează Ionel Ciunt (președinte), Dan Ghiurco (secretar general), Florin Florian și Florian Neaga, ultimii doi pentru cele două funcții de prim-vicepreședinte.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu vine la Zalău însoțit de președintele executiv al PSD, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, de secretarul general al PSD, Paul Sănescu, dar și de ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Liderii PSD vor ajunge la Zalău în jurul orei 15.00, iar după ce se vor caza la un hotel de lux din oraș, vor începe activitatea.

La ora 16.00 este programată semnarea documentelor de predare/primire a obiectivului de investiții Bază sportivă Tip II, construită în preajma stadionului Municipal Zalău.

Programul continuă cu semnarea documentelor de predare/primire a obiectivului de investiții Cinematograf Scala, programat la 16.30, moment în care vor face declarații de presă primarul Zalăului, Ionel Ciunt, președintele PSD, Marcel Ciolacu și ministrul Cseke Attila.

La ora 17.00 este programată o vizită a Cinematogafului Scala și prezentarea unei proiecții video.

Momentul suprem al zilei va fi culminat cu participarea invitaților la Conferința Județeană a PSD Sălaj, care este programată să înceapă la ora 18.00, urmând ca la ora 19.30, liderii PSD, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu și Ionel Ciunt să susțină o conferință de presă.

Seara se va încheia cu o întâlnire a conducerii centrale a PSD cu primarii și președinții de organizații locale PSD Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *