PSD: „PNL-iștii zălăuani încearcă, dar nu reușesc, să mai câștige câte ceva din credibilitatea deja pierdută a guvernului lor”

🔊PNL-iștii zălăuani încearcă, dar nu reușesc, să mai câștige câte ceva din credibilitatea deja pierdută a guvernului lor.

❗️Critica adusă administrației locale și, implicit, asupra primarului Ionel Ciunt, are efect de bumerang asupra liberalilor zălăuani, plasându-i pe o pistă greșită. Faptul că primarul municipiului Zalău este preocupat de dezvoltarea orașului și de implementarea unor proiecte pentru cetățeni se reflectă în rezultatele votului de la alegerile locale din septembrie 2020, rezultate care pe liberali îi enervează la maxim și pe care încă nu le pot accepta.

📌Domnilor liberali, ar fi interesant dacă ați interveni la miniștrii pe care îi girați inclusiv cu voturile organizației din care faceți parte să rezolve problemele românilor. În timp ce voi căutați probleme acolo unde nu sunt, românii suferă de pe urma scumpirii ↗️energiei cu 21%, a ↗️gazelor naturale cu 25%, a ↗️uleiului cu 12% și a ↗️combustibililor cu 8,6%.

‼️În același timp, salariile, pensiile și alocațiile au crescut cu 0️⃣%, grație preocupării pe care o aveți pentru bunăstarea românilor.

➡Referitor la școli, dacă nu știți, vă explicăm noi – modernizarea infrastructurii școlare revine primăriei, iar la acest capitol, rezultatele muncii administrației locale se reflectă prin unitățile de învățământ recent reabilitate și fondurile europene atrase. Nu sunteți în măsură să criticați administrația locală, în timp ce voi sunteți disperați să împărțiți funcțiile de conducere din învățământul de stat, în loc să fiți preocupați de pregătirea începerii noului an școlar în condiții de siguranță.

⬇️În același timp, de ce nu rezolvați problemele ce țin de voi, de Guvern – alocarea de sume pentru asigurarea transportului gratuit pentru elevi și alocarea de sume pentru bursele școlare❓

Încercați mereu să distrageți atenția de la problemele românilor pe care voi nu le știți rezolva și de la bătălia pe funcții din interiorul partidului vostru. Sunteți în eroare, nu mai prostiți pe nimeni‼️

Partidul Social Democrat Sălaj 

One thought on “PSD: „PNL-iștii zălăuani încearcă, dar nu reușesc, să mai câștige câte ceva din credibilitatea deja pierdută a guvernului lor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *