Răzvan Calotă, călăul Denisei, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv

Agresorul Răzvan Calotă, cel care a bătut-o cu bestialitate pe Denisa Câmpean, rămâne după gratii pentru încă 30 de zile. Procurorii au propus ieri, 18 ianuarie, menținerea arestării preventive și au finalizat doarul penal pe care l-au trimis la Tribunalul Sălaj. Judecătorii au admis propunerea procurorilor, astfel că Răzvan rămâne după gratii pentru a treia lună consecutiv.

„Judecătorii au dispus menținerea arestării preventive privind inculpatul Răzvan Calotă. Procurorii PT Sălaj au finalizat cercetările în dosarul penal și au dispus trimiterea în judecată a inculpatului în stare de arest preventiv”, ne-a declarat adjunctul PT Sălaj, procuror Sorin Flonta. 

Răzvan Calotă

Dosarul prenal a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Sălaj în camera preliminară care vor stabilii legalitatea actelor de urmărire penală și legalitatea sesizării instanței, după care va începe judecata pe fond, în situația în care magistrații stabilesc că toate acetele de la dosar sunt legal întocmite.

Inculpatul Răzvan Calotă riscă o pedeapsă de la 5 – 10 ani închisoare cu executare, dar ținând cont că Răzvan este recidivist pedeapsa poate fi mărită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *