Reprezentanții McDonald’s și a Spitalului Județean, reacție după acuzația privind calitatea mâncării fast-food

După ce o tânără din Zalău a acuzat pe Facebook că după ce a mâncat fast-food la McDonald’s ar ajuns la spital împreună cu copilul și mama ei, Spitalul Județean și reprezentanții McDonald’s România aduc clarificări și arată că ACUZAȚIILE sunt NEFONDATE.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Zalău a transmi referitor la acuzațiile privind calitatea îndoielnică a mâncării fast-food de la McDonald’s consumată de o tănâră zălăuancă împreună cu fiica ei minoră și mama ei, următoarele:

„Mama, 23 de ani din Zalău a venit la 17:15 a plecat la 18:29, diagnostic: eruptie cutanata.
Copil de 1,6 ani a venit la 17:18, plecat la 18:17, diagnostic: clinic sanatos. Au părăsit UPU.”, transmite Spitalul Județean. 

Mai jos declarația oficială a McDonald’s în România cu privire la articolul din 4 februarie cu titlul O familie întreagă a ajuns la Urgențe după ce a mâncat la Mc Donald*s din Zalău”:

„Siguranța și sănătatea consumatorilor sunt prioritare pentru McDonald’s în România. Compania aplică standarde riguroase de siguranță alimentară în toate procesele sale, de la furnizorii care asigură ingrediente, la servirea preparatelor, pentru a oferi servicii și produse de înaltă calitate. Pentru McDonald’s, este important ca experiențele clienților în restaurant să fie cât mai plăcute, iar aceștia să revină cu plăcere. De aceea, compania tratează cu seriozitate fiecare mesaj sau solicitare transmisă de clienți. Referitor la sesizarea din articol, precizăm că a fost respectată procedura de preparare și servire a produselor, în urma verificărilor interne nefiind identificată nicio neregulă la nivelul restaurantului”, transmite McDonald’s România. 

Amintim că o tânără mămică a acuzat pe Facebook că a mâncat la Mc Donalds împreună cu fiica și mama ei, după care a ajuns la spital din cauza calității îndoielnice a mâncării fast-food consumată. Postarea a fost căută pe Facebook, pe unul dintre cele mai mari grupuri de mămici din Sălaj, și a adunat sute de reacții și comentarii negative.

O familie întreagă a ajuns la Urgențe după ce au mâncat la Mc Donald*s din Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *