RUȘINICĂ! PNL-iștii lui Bode din Consiliul Local LETCA au votat împotriva dezvoltării comunei

Cozma Petru, Ciorlăuș Călin, Pop Andrei sunt consilierii locali PNL care la ultima ședință a Consiliului Local Letca au votat împotriva proiectelor de dezvoltare a comunei, dar și împotriva acordării de cadouri de Crăciuni copiilor și elevilor din toate satele aparținătoare.

Concret, primarul comunei Letca, Dorel Liviu Man a propus printr-un proiect de hotărâre realizarea unor lucrări necesare a fi făcute din bugetul local. (PNL-iștii au votat împotrivă)

Astfel, primarul a propus construirea unui gard la Centrul de zi pentru bătrâni, dar a propus și achiziționarea unui pom și cadouri de Crăciun pentru copii și elevii din comună. (PNL-iștii au votat împotrivă)

Primarul a propus și realizarea și întreținerea iluminatului festiv care să înfrumusețeze și să aducă spiritul Crăriunului în inimile tuturor locuitorilor comunei Letca. (PNL-iștii au votat împotrivă)

Primarul Dorel Man a mai propus o sumă de bani pentru realizarea unor lucrări de ridicări topografice și expertiză pentru extinderea și modernizarea drumurilor comunale de pe raza comunei Letca. (PNL-iștii au votat împotrivă)

Cei care au salvat toate aceste proiecte importante de dezvoltare au fost consilierii locali PSD, care au votat pentru modernizarea drumurilor, pentru pom de Crăciun și cadouri pentru copii.


În concluzie, fără consilierii locali PSD și a primarului Dorel Liviu Man, comuna Letca nu se poate dezvolta. Este o rușine pentru PNL-iști, pentru că din răzbunare politică sancționează copiii, dar mai mult votează împotriva realizării unor proiecte de dezvoltare atât de necesare precum modernizarea drumurilor comunale.


PS: Oare știe președintele PNL Sălaj, ministrul Lucian Bode, ce-i fac consilierii locali din Letca? Oare Bode este de acord cu o astfel de atitudine sfidătoare la adresa cetățenilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *