Sălăjeanul Robert Chiș-Ciure, cercetător al Centrului pentru Somn și Conștiință din cadrul Universității din Wisconsin-Madison

Continuă atelierele din cadrul programului „Celebrating 25 Years of Strategic Partnership”. Luni, 12 septembrie, la ora 13:00, Dr. Robert Chiș-Ciure va susține un workshop în sala de ședință a Inspectoratului Școlar Județean Sălaj. Tema acestui workshop este motivația, un element crucial al productivității, presupusă de orice domeniu de activitate. Workshop-ul va discuta problema motivației din perspectivă neuroștiințifică și filosofică. Grupul țintă al workshop-ului este format din elevi de liceu, în special cei din anii terminali, studenți și tineri, precum și persoane adulte. Oricine interesat de optimizarea motivației și, astfel, a productivității este binevenit.

Robert Chiș-Ciure este doctor în filosofie al Universității din București. În prezent, el este analist computațional la distanță și cercetător al Centrului pentru Somn și Conștiință din cadrul Universității din Wisconsin-Madison, condus de prof. Giulio Tononi, cu care a lucrat ca cercetător Fulbright. în 2021. Este, de asemenea, cel mai recent beneficiar al bursei interdisciplinare a Centrului Internațional de Neuroștiință și Etică. Așteaptă să înceapă cercetarea postdoctorală la Universitatea din Valladolid, Spania, și la Universitatea din Ottawa, Canada, sub îndrumarea prof. Georg Northoff.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *