Salvosan Ciobanca oferă servicii medicale la standarde înalte și pune accent pe confortul vieții pacientului

Cea mai mare unitate spitalicească din privat – Spitalul Salvosan Ciobanca administrat de reputatul doctor Ciobanca Pentru Vasile oferă pe lângă serviciile medicale pe diverse specialități și internarea /spitalizarea pacienților.

Clinica Salvosan Ciobanca pune accent pe confortul vieții pacienților, oferă servicii de întreținere fizică, somatică, spirituală și psihologică, asigurarea tuturor nevoilor, tratamente de recuperare.


Unul dintre pacienții cu care am stat de vorbă este Neicu Dumitru, are 91 de ani, a fost maistru mecanic și este îngrijit de Salvosan Ciobanca de peste 30 de ani. Neicu are o poveste de viață cum mulți vârstnici o au. A rămas singur după ce soția și fiul lui s-au dus sus în ceruri. Neicu spune că este bucuros de faptul că a fost primit la Salvosan și aici se simte mai bine ca și acasă. Este îngrijit cu atenție de infirmiere, primește mâncare caldă și permanent este vizitat de medici.

Călăcean Dănuț din Sânmihaiu Almașului are 55 de ani și suferă de paralizie la membrele inferioare din naștere, după o injecție greșită care a perturbat sarcina. S-a născut cu un handicap, dar a trecut peste momentele grele cu ajutorul Salvosan Ciobanca, care l-a primit în spital și are grijă de el. Călăcean se declară un pacient fericit, încrezător și plin de viață. Este mulțumit de toate serviciile oferite de Clinica Salvosan.

În continuare vă prezentăm două doamne, pe care le-am cunoscut pe holul lung al Clinici Salvosan Ciobanca, în fața unui geam imens de la etajul clădirii care oferă o priveliște minunată asupra orașului. Pop Maria din Ortelec a venit la Clinica Salvosan Ciobanca pentru că se simțea foarte rău și neavând pe cineva disponibil să o îngrijească a ales serviciile oferite de Salvosan. Maria este fericită și recunoascătoare domnului dr. Ciobanca Pentru Vasile pentru tot ce-i oferă și spune că se simte chiar mai bine decât acasă. Este îngrijită, patul este curat, mâncare este gustoasă și caldă, iar personalul foarte atent și amiabil.

Tot aici am întâlnit-o și pe Marincar Viorica din comuna Buciumi. Viorica a ajuns la Clinica Salvosan Ciobanca după ce și-a fractura piciorul. Rămasă singură, fără soț și nepoți, Viorica spune că pentru ea Salvosan Ciobanca este a doua casă. Intervențiile chirurgicale de la picior au decurs foarte bine, iar Salvosan Ciobanca s-a ocupat în deaproape de recuperarea post-operatorie. Acum Viorica poate umbla, este voinică și spune că odată ce vine primăvara se va întoarce la casa ei din Buciumi, unde se va ocupa de grădinuța ei de legume.


Salvosan Ciobanca pune la dispoziția pacienților terapii cu psihologi, dar colaborează și cu preoți din toate confesiunile, oferind o asistență medicală integrată care implică toate specialitățile medicale.

Sistemul integrat în care se lucrează la Salvosan Ciobanca presupune investigații medicale necesare, alalize medicale, tratamente specifice integrate, recuperare și întreținere fizică, psihică pentru acoperirea tuturor nevoilor.

Serviciile medicale la Clinica Salvosan Ciobanca sunt oferite de specialiști și doctori de prim rang din Cluj, Sălaj, Baia Mare, Maramureș, Bistrița sau Satu Mare.

„Incercam sa satisfacem cit mai bine toate nevoile pacienților împreună cu întreaga echipa de medici, asistente, psihologi, preoți, infirmiere, fizio kinetoterapeuti, brancardieri. MULTUMESC tuturor pentru efortul lor integrat, constient de SACRIFICIUL pe care îl fac și RASPUDEREA care și-o asuma în lupta cu suferinta sau bătrânețea semenilor noștri care se adresează la SALVOSAN CIOBANCA pentru investigații, diagnostic bazat pe dovezi sau INGRIJIRE”, transmite administratorul Clinicii Salvosan Ciobanca, dr. Ciobanca Petru Vasile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.