Sav Onisim Petru – Cel mai tânăr viceprimar din județul Sălaj

În ședința extraordinară a Consiliului Local Horoatu Crasnei într-unită azi, 10 noiembrie, a fost ales viceprimarul comunei.

În cadrul dezbaterilor au fost înaintate 3 propuneri: Sav Onisim Petru – PNL; Tulbure Octavian – PSD; Mândruț Mihai – ALDE.  În urma votului valabil exprimat a fost ales viceprimar Sav Onisim Petru cu 6 voturi.

„Felicit viceprimarul ales și îi urez succes în activitate și putere de muncă. Îl cunosc pe Sav Onisim încă din școală. I-am fost chiar și profesor. Îl recomndă pentru acestă funcție activitatea lui de până acum, fiind un tânăr fermier, cu un comportamnet excepțional. Îmi doresc ca împreună cu echipa de consilieri PNL să atragem fonduri europene și guvernamentale pentru dezvoltarea întregii comune”, a transmis primarul Marian Mirișan.  

Noul viceprimar ales al Comunei Horoatu Crasnei, Sav Onisim Petru, locuiește în satul Stârciu, are 25 de ani, este căsătorit. A absolvit Liceul Mihai Viteazul din Zalău, iar fiind pasionat de agricultură și-a întemeiat prima plantație în anul 2013, ajutat chiar de actualul primar Mirișan. Onisim este membru PNL din 2016.

Astăzi Sav Onisim este un tânăr prosper fermier, care are în exploatație o fermă de circa 4 herctare de plantație de căpșuni, zmeură și coacăze negru. Unul dintre cele mai importante contracte obținute de tânărul fermier Onisim Sav este cu un lanț de hipermarketuri din România – Carrefour, având chiar exclusivitate în extrasezon. Este o afacere de familie, fiind implicați fiecare membru, iar cifra de afaceri a ajuns la 100.000 euro.

„Sunt bucuros că am fost ales viceprimarul comunei Horoatu Crasnei. Chiar dacă sunt tânăr, consider că sunt pregătit să arăt că și tinerii merită să fie promovați în politică. Am dovedit că sunt un bun fermier și un bun antreprenor, iar în cei patru ani de viceprimar îmi voi da toată silința și voi munci cu dăruire pentru binele comunității noastre”, a declarat viceprimarul Sav Onisim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *