SC Instal Ros SRL și SC Cleanman SRL lansează proiectul Educativ “ECO SCHOOL 2020”

Operatorul de salubritate prin Asocierea “SC Instal Ros SRL si SC Cleanman SRL”, in calitate de Beneficiar, implementeaza proiectul educativ “ECO SCHOOL 2020”, finantat din bugetul propriu, pe baza contractului de concesiune nr.777/25.09.2018 ,art.8, lit.x semnat cu Autoritatea Contractanta “ECODES SALAJ” .

Obiectul general al proiectului in constituie informații care ajută unitățile de învățământ în implementarea sistemelor interne de colectare selectivă a deșeurilor, oferind materiale de promovare concepute pe intelesul copiilor (un numar de 250 de bucati de materiale de promovare)  fiind implicati direct in  actiunea operatorului de salubrizare.

Prin componenta informativ-educativă, programul urmărește și încurajează utilizarea infrastructurei de colectare selectivă într-un mod civilizat, asigurat tot prin proiect prin distribuirea recipientilor in salile de clase. Scolile participante la actiune sunt: Scoala Gimnaziala Silvania-Simleu Silvaniei, Liceul Tehnologic Cserey Goga-Crasna, Liceul Tehnologic Nr.1-Sarmasag, elevii claselor I.

Acţiunea de a-i educa pe elevi să ocrotească mediul înconjurător si să adopte un comportament prietenos faţă de acesta reprezintă o etapă enorm de importantă în procesul lor de formare.

Informatii suplimentare:

Coordonatori de Proiect: SOOS TIMEA , DAN DELIA

Telefon: 0747-079-643; 0725-776-793

E-mail: office@ct2salaj.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *