Poliția: Alcool, conducere fără permis şi conducere cu maşina neînmatriculată

Trei dosare penale au întocmit poliţiştii din Sălaj, în ultimele 24 de ore, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Unul dintre dosarele întocmite are ca obiect infracţiunea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o alcoolemie de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.


►Primul dosar a fost întocmit de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna. La data de 12 noiembrie a.c., ora 14.10, în localitatea Hurez, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 49 ani, din comuna Horoatu Crasnei.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar maşina nu era înmatriculată.

► O oră mai târziu (12 noiembrie a.c., ora 15.20), poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier, pe Drumul Judeţean 191 D, iar la intersecţia cu Drumul Judeţean 191C au oprit pentru control o autoutilitară, condusă de un bărbat de 69 ani, din comuna Valcău de Jos.

Din verificări s-a stabilit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

►Ultimul dosar penal a fost întocmit în aceeaşi zi, la ora 17.00. Un zălăuan de 47 de ani, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 108 A, prin localitatea Românaşi.

Testarea cu alcooltestul a indicat o valoare de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit doare penale, iar la finalizarea acestora, materialul probator va fi  înaintat unităţilor de parchet competente, cu propuneri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *