SCM Zalău a transferat un golgheter și se pregătește de Liga II

Situată pe primul loc, cu 7 victorii și 3 remize în 10 etape, #SCMZalău a reuşit un transfer de marcă pentru etapele rămase de disputat în 2021.
Conducerea clubului a ajuns joi la o înţelegere cu atacantul Sergiu Pop, fostul golgheter al acestei serii în sezonul trecut❗
15 este numărul golurilor înscrie în sezonul trecut de noul jucător al #Zalăului în 14 meciuri jucate. Statistica arată la fel de bine şi în actualul sezon: 8 meciuri jucate – 7 goluri marcate.
Fotbalul l-a început la CFR Cluj, pentru care a evoluat şi la nivel de seniori într-o partidă din Cupa României, cel care i-a oferit şansa debutului fiind antrenorul Ioan Andone. Sergiu Pop a mai e voluat în Liga a II-a pentru echipele: UTA Arad și Luceafărul Oradea, iar la nivel de Liga a III-a a activat la: CS Zlatna, Unirea Florești, Unirea Jucu, Șoimii Pâncota și CSC Sânmartin. 6 august 1990 este data la care s-a născut Sergiu Pop, acesta având o talie de 1,86 metri.
„Am venit la Zalău cu gândul de a ne îndeplini obiectivul, acela de a promova în Liga a II-a. SCM Zalău este un club bine organizat, cu oameni de calitate, care își doresc să facă performanță. Aveți un oraș frumos care merită să aibă o echipă în Liga a II-a”, a declarat Sergiu Pop.

Conducerea SCMZalău îi urează „Bun venit” lui Sergiu Pop şi la cât mai multe goluri pentru formaţia noastră !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *