SCM Zalău este campioana de toamnă și e neînvinsă în Liga a III-a

Evoluţie fără greşeală a echipei noastre în prima parte a campionatului. SCM Zalău nu a suferit nicio înfrângere în turul campionatului, înregistrând şase victorii şi trei remize în primele nouă etape, acumulând 2️⃣1️⃣ de puncte şi având un golaveraj de +15, cu 26 de goluri marcate şi 11 primite.
Echipa noastră a început turul cu o remiză pe terenul celor de la CAO Oradea, 1️⃣1️⃣, egal urmat de cinci victorii consecutive: 1️⃣0️⃣ cu Someşul Dej, 4️⃣1️⃣ cu Luceafărul Oradea, 2️⃣1️⃣ cu CSC Sînmartin, 4️⃣0️⃣ cu Gloria Bistriţa şi 4️⃣2️⃣ cu Sportul Şimleu. A urmat restanţa cu Minaur Baia Mare, încheiată cu scorul de 3️⃣3️⃣, apoi, o nouă victorie, 4️⃣0️⃣ cu Progresul Şomcuta Mare. SCM Zalău a susţinut miercuri şi restanţa cu CSM Satu Mare, scor final 3️⃣3️⃣, iar în utlima etapă din acest an, prima din retur, echipa noastră nu a evoluat cu CAO Oradea, formaţia bihoreană având înregistrate multe cazuri de COVID-19.
Partida a fost amânată pentru duminică, 2️⃣2️⃣.1️⃣1️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣, însă, indiferent de rezultatul acestui joc, SCM Zalău va „ierna” în fotoliul de lider al Seriei a X-a, având în acest moment un punct avans faţă de Minaur Baia Mare. Maramureşenii au suferit sâmbătă a doua înfrângere a sezonului, 0️⃣2️⃣ pe teren propriu cu Progresul Şomcuta Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *