Scrisoare de mulțumire, adresată colectivului medical de la Salvosan Ciobanca

Numele meu este Lidia și sunt fiica pacientului Noje Vistian. Vă scriu acestă scrisoare pentru a-mi exprima recunoștința și multumirea pentru tot ceea ce faceți pentru acești neputincioși și suferinzi din clinica dumneavoastră . O adresez întregului personal din această clinică fie director ,medici , asistenți sau altor persoane cu alte îndeletniciri.

Înțeleg că munca dumneavoastră împlică mai mult decât efort fizic ,împlica și sentimentele dumneavoastră deoarece pentru mine sunteți minunați . Mai mult ca atât această profesie a dumneavoastră ma face să cred că aveți credință în Dumnezeu și totodată speranță că intr-o zi persoanele pe care le îngrijiti vor fi mai bine .

Practic dumneavoastră aveți grijă și doriți să îmbunătățiți viața acestor persoane . Viața este cadoul cel mai de preț pe care l-am primit fiecare de la Dumnezeu, cu alte cuvinte aveți grijă și lucrați din greu pentru acest cadou,de aceea cred că n-o să rămâneți fără o răsplată de la cel care deține acest cadou minunat Viața.

Sper că scrisoarea mea să vă facă mai fericiti și totodată demni și încrezători în ceea ce faceți pentru pacienții dumneavoastră printre care este și tatăl meu iubit .

Vă mulțumesc că mi-ați citit scrisoarea .

2 thoughts on “Scrisoare de mulțumire, adresată colectivului medical de la Salvosan Ciobanca

  1. Cred că ai fost plătită să trimiți scrisoarea aceasta, ori nu ai fost niciodată acolo.Este un dezastru total.Nu știu prin ce minune mai are autorizație de funcționare.De fapt știu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *