Se naște un nou grup parlamentar în Camera Deputaților condus de PNȚCD

Liderul AUR George Simion a confirmat pentru alba24.ro, pe 1 mai 2022, ca un grup de 12 deputati din AUR au negociat sa plece „în masă” la PNTCD si sa faca grup parlamentar in Camera Deputatilor, printre acestia fiind si deputatul Daniel George Rusu de la Alba, motiv pentru care l-a dat afara din partid.


Europarlamentarul sălăjean Cristian Terheș este prim-vicepreședinte al PNȚCD și președintele PNȚCD Sălaj.

PNTCD este singurul partid europarlamentar din Romania care sustine respectarea suveranitatii Romaniei intr-o Europa a natiunilor, asa cum a fost gandita de fondatorii partidului si parintii UE.


Informatia privind plecarea unui grup mare de deputati din AUR spre PNTCD a fost dezvaluita in premiera de STIRIPESURSE.RO pe data 15 aprilie, cand, citand multiple surse parlamentare, au aratat ca “intre 16 si 20 de deputati din mai multe grupuri politice, inclusiv nemultumiti din PNL, sunt in discutii pentru a trece la PNTCD si a forma grup parlamentar, o parte dintre acesti deputati avand deja o discutie cu conducerea PNTCD, sustin multiple surse politice. Discutii similare exista si cu câțiva senatori”.

In urma acestui scandal, George Simion l-a exclud din AUR la finele acestei saptamani pe deputatul Daniel George Rusu, inlocuindu-l la conducerea AUR Alba cu Mircea Trifu.

Deputatul fost AUR Daniel George Rusu a declarat pentru presa locala ca va continua sa sustina cauza nationala si ca se va orienta spre un partid de dreapta in care sa continue lupta pentru Romania.

Duminică dimineața, 1 mai, Daniel Gheorghe Rusu a scris intr-o postare pe Facebook că ”din păcate George nu mai este același! Beția puterii i-a venit de hac!”.

In raspuns, Simion l-a facut „tradator”, acesta anuntand intr-o postarea luni de „la 19:00 avem reconstituirea Filialei Alba, la Hotel Cetate, în prezența maestrului Dorel Vișan”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *