Secretar de stat în Min. Justiției, Bogdan Ilea: „După 16 ani de avocatură sunt pregătit să îmi aduc aportul la îmbunătățirea sistemului judiciar”

Proaspăt numit secretar de stat în Ministerul Justiției, avocatul Bogdan Ilea urmează să-și preia atribuțiile luni, 1 martie, când se va deplasa la București.

Din noua postură, Bogdan Ilea își propune să-și aducă aportul la îmbunătățirea sistemului judiciar, dar în mod special va fi atent ca activitatea autorităților judiciare din Sălaj să funcționeze în cele mai bune condiții.

„Mă onorează numirea în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Justitiei. Experiența de 16 ani în avocatură mă face să cunosc destul de bine sistemul judiciar, astfel încât să am o imagine asupra funcționalităților și disfunctionalităților acestuia. Justiția trebuie să fie în primul rând un serviciu public, și calitatea acestui serviciu se măsoară prin satisfacția celor care beneficiază de acest serviciu.
Din aceasta perspectivă, prin prisma atribuțiilor care îmi vor fi conferite, îmi voi aduce aportul la îmbunătățirea sistemului judiciar, sperând într-o mai bună funcționare a acestuia.
Îmi doresc asigurarea unor condiții cât mai bune pentru ca activitatea autorităților judiciare din județul Sălaj să funcționeze în cele mai bune condiții”, a transmis secretarul de stat în Min. Justiției, Bogdan Ilea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *