Secretarul de stat Bogdan Ilea, mesaj de Ziua Revoluției din 1989

Ziua revoluției din 1989, a fost marcată de Instituția Prefectului Județului Sălaj și Primăria Municipiului Zalău, printr-un eveniment public organizat pe platoul din fața parcului central din municipiu.

La ceremonie au participat prefectul Dari Toma, subprefecții Adriana Sabou și Florin Florian, viceprimarul Teodor Bălăjel, viceprimarul Nicolae Fazakas, secretarul de stat în Justiție,  Bogdan Ilea,  secretarul de stat în Ministerul Muncii, Marius Stanciu.

„Ziua revolutiei din 1989 este marcata în fiecare an pe 22 decembrie .

Este important să ne amintim sacrificiul celor care și-au pus în pericol viața iar dintre aceștia o parte chiar și-au jertfit o pentru libertate de gândire de conștiință de exprimare de asociere și tot ceea ce aduce libertatea în general.

Aceste libertăți sau aceste fațete ale libertății uneori duse la extrem sau greșit înțelese sunt drepturi câștigate prin sacrificiul martirilor din zilele revoluției.

Ei și-au dorit să fie liberi și-au dorit pentru copiilor să fie liberi și ne-au dat tuturor ceea ce avem astăzi, lucruri care ni se par normale si firesti.

Cinste memoriei tuturor eroilor Revoluției”, transmite secretarul de stat Bogdan Ilea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *