Secretarul de stat Marius Stanciu prezent la întâlnirea zonală a OPSD – Argeș, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Teleorman și Vâlcea

M
La invitația Biroului Executiv Central al OPSD și a doamnei deputat Simona BUCURA-OPRESCU, secretarul de stat Marius Stanciu a fost desemnat de Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, domnul Marius-Constantin BUDĂI să participe azi, la întâlnirea zonală organizată de Biroul Executiv Central al OPSD, activitate ce a fost găzduită de Muzeul Județean Argeș, unde au fost prezenți reprezentanți ai acestei organizații din județele Argeș, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Teleorman și Vâlcea!
„Ziua a debutat cu o vizită la Consiliul Județean Argeș, la invitația domnului Ion MÎNZÎNA, Președintele Consiliului Județean Argeș, prilej cu care am avut ocazia să discutăm aspecte legate de piața forței de muncă de pe raza acestui județ!
Agenda zilei a fost completată cu o întâlnire plăcută și constructivă avută cu colegii din cadrul Casei Județene de Pensii Argeș aspectele discutate fiindu-ne atât de familiare!
În final, problemele aborbate și soluțiile furnizate la întâlnirea avută cu organizațiile de pensionari completează această zi încărcată!
O zi plină de evenimente dar cu sentimentul că a te face util în slujba cetățeanului nu reprezintă un efort ci o datorie!”, transmite Marius Stanciu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *