Senatorul USR Cosmin Viașu îl susține pe Liviu Popescu la șefia Societății Române de Radiodifuziune

Președinte al USR Sălaj și senator, Cosmin Viașu, anunță că în această săptămână încep audierile în Parlament a candidaților pentru posturile interimare de conducere a Societății Române de Radiodifuziune.

USR-PLUS îl propune pentru funcția de director interimar al SRR pe Liviu Popescu, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, fost redactor șef la TVR, Realitatea TV și Prima TV, dar și producător la BBC World.

„Comisia de cultură și media din care fac parte, va audia în decursul acestei săptămâni, candidații pentru posturile interimare de conducere a SRR. Postul public de radio are mare nevoie de un suflu nou din punct de vedere managerial dar și editorial, pentru a-și crește audiența la toate categoriile de public. 
Opțiunea USR PLUS pentru funcția de director interimar al Societății române de radiodifuziune este Liviu Popescu. Acesta a fost selectat în urma unei competiții deschise, datorită experienței sale ca redactor – sef al știrilor TVR și de editor la Realitatea Tv și Prima Tv . A fost și producător la BBC World. Are peste 20 de ani de experiență în politici publice și afaceri guvernamentale și gestionarea crizelor mass-media și comunicare strategică. Pentru că noi îi vrem pe cei mai buni!”, a transmis pe Facebook, senatorul USR, Cosmin Viașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *